Nieuw Digitaal Alzheimer Café

Geplaatst op woensdag 12 mei 2021

Er is weer een nieuw Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre digitaal te bezoeken. Gewoon thuis, achter je digitale scherm. Dit keer gaan we in gesprek met Yvonne van Duin en Sophia Aerssens. Zij zijn Zorgtrajectbegeleiders.

Als dementie zijn intrek heeft genomen in je leven verandert álles. Met die dementie komen er ook vele nieuwe contacten waar je mee te maken krijgt. De zorgtrajectbegeleider is er daar één van. Zij is ook juist degene die probeert om toch nog zoveel mogelijk overzicht in je leven te behouden. Zowel inhoudelijk als wat betreft al die nieuwe contacten van hulpverleners.

Hoe krijg je dit digitale Alzheimercafé op je scherm? Klik hier voor het laatste online Alzheimer Café.

Wil je graag steeds persoonlijk geïnformeerd worden over onze activiteiten? Neem dan contact op met Maria van Engelen. Telefoonnummer 06 – 25762401 of e-mail MvEngelen@waalre.nl.

Meer nieuws