Hoe waterbewust bent u?

Geplaatst op donderdag 27 mei 2021

Extreem weer komt steeds vaker voor. Zo krijgen we vaker te maken met hevige regenval in korte tijd maar ook met droogte. Het extreme weer heeft invloed op onze natuur en onze directe leefomgeving. Daarom besteedt de gemeente Waalre aandacht aan waterbewustzijn. Wie bewust omgaat met water, is ook beter bestand tegen extreem weer.

Voor sommige mensen is bewust omgaan met water vanzelfsprekend. Voor anderen (nog) niet. Ontdek aan de hand van 10 simpele vragen over hoe u omgaat met water in en om huis, hoe waterbewust u al bezig bent. Bent u een echte pro of gaat bewust omgaan met water u nog niet zo goed af? Met eenvoudige tips en weetjes helpen wij u graag op weg. Doe de test via: waterbewust.dommel.nl

Meer informatie over duurzaamheid en wat u nog meer zelf kunt doen, vindt u op ons duurzaamheidsplatform.

Meer nieuws