Gemeentebalie in Medisch Centrum Aalst 6 september weer open

Geplaatst op dinsdag 31 augustus 2021

Inwoners van de gemeente Waalre met vragen over bijvoorbeeld thuishulp, jeugdhulp, schuldhulp of mantelzorg kunnen vanaf 6 september ook weer terecht in het Medisch Centrum Aalst (MCA).

Door de coronamaatregelen was de balie van het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente in het MCA gesloten. Die kan op 6 september weer open wanneer iedereen 1,5 meter afstand houdt.

De zorgconsulenten van het CMD van de gemeente zitten in dezelfde ruimte als onder meer de huisarts en GGD. Daardoor is het makkelijker om bij de gemeente aan te kloppen voor hulp. Want binnenlopen is laagdrempeliger dan bellen of mailen. Het CMD is de afdeling die vragen in behandeling neemt over zelfstandig blijven wonen, de opvoeding een kind, leerplicht, inkomensondersteuning of mantelzorg.

Meer nieuws