Waalre doet mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021

Geplaatst op maandag 13 september 2021

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden.

Waalre grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten en wil samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren (weer) te gaan sporten en bewegen. Alle activiteiten worden georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Programma

Alle inwoners van Waalre kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. Kijk voor het complete programma op de Facebook van Sporten en Bewegen in Waalre.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Nationale Sportweek in Waalre, kijk dan op bovenstaande Facebook van Sporten en Bewegen in Waalre. Wil je meer algemene informatie over de Nationale Sportweek, kijk dan op de website van NOC*NSF Nationale Sportweek.

Voor vragen kun je mailen naar sport@waalre.nl.

Meer nieuws