Regionaal Energieloket voor duurzamer wonen

Geplaatst op woensdag 22 september 2021

Wil je graag duurzamer wonen, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je net bezig met een verbouwing van het huis? Dan ben je bij het Regionaal Energieloket aan het juiste adres. Of het nu om kleinere energiebesparende maatregelen gaat of grotere investeringen zoals isolatie en de warmtepomp, via het nummer 088 – 525 41 10 kun je terecht voor al jouw vragen over de verduurzaming van jouw woning.

Scan en bespaar

Doe direct de HuisScan via de website van Regionaal Energieloket en ontvang persoonlijk advies over hoe jij het beste kunt besparen op jouw energierekening!

Samen werken aan een duurzaam, schoon en groen gemeente Waalre

Gemeente Waalre streeft de doelstellingen vanuit het Klimaatakkoord na: in 2030 is er 49% minder CO2-uitstoot dan in 1990. Daarbij zetten wij in op een bijna volledige duurzame energievoorziening in 2050! De energietransitie is een opgave die ons allemaal aangaat: inwoners, ondernemers en overheden.

Aan de slag

Met het duurzaamheidsplatform op www.waalre.nl/duurzaamheid bieden we jou de informatie en tools om zelf aan de slag te kunnen gaan. Stap voor stap, ieder zijn eigen duurzame keuze. Zo werken we met elkaar aan een duurzaam, schoon en groen gemeente Waalre.

Meer nieuws