Koninklijke Onderscheiding voor de heer J.R.A. van Baal

Geplaatst op zaterdag 25 september 2021

De heer J.R.A. van Baal met de onderscheiding op zijn colbert samen en wethouder SjouwOp 25 september werd de heer J.R.A. van Baal benoemd tot Lid in de Orde van de Oranje Nassau. Locoburgemeester Liesbeth Sjouw reikte de versierselen behorend bij deze Koninklijke Onderscheiding uit. Dhr. Van Baal ontvangt zijn koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van Stichting De Pracht Ekenrooi.​​

Locoburgemeester Sjouw reikte de versierselen uit tijdens de open dag van De Pracht op 25 september om 13.30 uur: ontmoetingscentrum De Pracht, De Pracht 2 in Waalre. De coronamaatregelen worden hierbij in acht genomen. 

De heer J.R.A. van Baal

De heer J.R.A. van Baal met de onderscheiding op zijn colbert samen en zijn partnerDe heer J.R.A. (Hans) van Baal is al velen jaren gastheer bij Stichting De Pracht Eekenrooi. En een geruime periode is hij voorzitter van de Stichting De Pracht Eekenrooi (SPDE). Hij heeft van de Pracht een centrum van ontmoeting voor iedereen kunnen maken.

Dankzij zijn inzet heeft de heer Van Baal samen met de medebestuursleden gezorgd dat de Pracht het Appeltje van Oranje won. Op 2 december 2016 heeft Koningin Maxima een werkbezoek gebracht aan Ontmoetingscentrum De Pracht naar aanleiding van het toekennen van het ‘Appeltje van Oranje’.

Eerder ontving de heer Van Baal al de Vrijwilligerspenning van de Gemeente Waalre voor zijn inzet.

Meer nieuws