Doe mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Geplaatst op maandag 4 oktober 2021

Veel mensen willen energie besparen in huis, maar waar begin je? Verhalen en tips van huiseigenaren met ervaring helpen bij het maken van een goed plan. Daarom doet gemeente Waalre mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route op 30 oktober en 6 november.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar inwoners terecht kunnen voor kennis en inspiratie rondom het verduurzamen van hun woning. Gemeente Waalre ondersteunt dit initiatief en zoek woningeigenaren die hun kennis en ervaringen willen delen.

Meld jouw woning aan

Heb je zelf ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Jouw verhaal helpt iemand die ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Meld jouw woning als voorbeeldwoning aan op de website van Nationale Duurzame Huizen Route. Hier vind je ook meer informatie.

Laat je inspireren door buren met een duurzaam huis

Ben je juist op zoek naar informatie of inspiratie? Bekijk de woningen op het platform en bezoek de deelnemende huizen op 30 oktober en 6 november. Samen zorgen we voor een duurzame gemeente.

Meer nieuws