Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

Geplaatst op dinsdag 5 oktober 2021

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Waalre. In september ontvingen ze van Sjors Sportief en Sjors Creatief de nieuwe ‘Sjorsboekjes’. Hiermee kunnen ze ook dit schooljaar weer ruim vijftig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis.

Het is het zesde schooljaar op een rij dat de gemeente Waalre het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject aanbiedt. Inschrijven voor de activiteiten kan via de website van Sjors Sportief.

Kennismaken met sport en cultuur

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Waalre in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Wethouder Liesbeth Sjouw: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen al zes jaar mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeenten te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden. En in de meeste gevallen is het nog gratis ook.”

Meer nieuws