Rijkssubsidie voor het verduurzamen van jouw huis

Geplaatst op woensdag 6 oktober 2021

Aan de slag met het verduurzamen van jouw huis? Je komt mogelijk in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) van de Rijksoverheid. De subsidie wordt verstrekt voor investeringen in een warmtepomp, zonneboiler en 5 typen isolatiemaatregelen. Ga naar de website van het Rijk. Hier vind je meer informatie en kun je direct een aanvraag indienen.

Vragen over energie besparen?

Een toekomstbestendig en duurzaam gemeente Waalre creëren wij samen met onze gemeenschap. Kijk op www.waalre.nl/duurzaamheid/aandeslag voor tips en andere adviezen om energie te besparen. Of bel met het regionaal energieloket via 088-5254110. Hier kan je terecht met al jouw vragen over energie besparen.

Meer nieuws