Waalre in gesprek: Eenzaamheid

Geplaatst op donderdag 14 oktober 2021

Op woensdag 27 oktober is er een lezing over het thema eenzaamheid in de reeks Waalre in gesprek. De lezing is van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Waalre in Het Huis van Waalre. Entree is €2,50 voor bibliotheekleden en €3,00 voor niet-leden.

Tom van Campen is voorzitter van Eindhoven in Contact, een stichting die zich inzet voor een gezamenlijke aanpak van eenzaamheid. Deze avond gaat hij met ons verkennen hoe wij kunnen leren omgaan met eenzaamheid. Wat betekent eenzaamheid in Waalre, wat betekent het voor jou? Langdurige eenzaamheid kan grote gevolgen hebben voor je welbevinden en je gezondheid. Het is een actueel probleem, vaak verborgen en helaas nog taboe.

Eenzaamheid gaat over ons allemaal. Het hoort bij het leven. Er is niets mis met je als je je eenzaam voelt. Neem dat signaal wel serieus en kom in actie. Hoe herken je het bij jezelf of bij een ander en wat kun je doen?

Over Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Aanmelden

Aanmelden voor de lezing kan via de website van Bibliotheek Eindhoven.

Meer nieuws