Doe mee in de ontwerpfase!

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019

Een schonere en veiligere weg, minder sluipverkeer, betere oversteekbaarheid en uiteindelijk een gezonde en duurzame leefomgeving. Dat moet de herinrichting van de Eindhovenseweg gaan opleveren.

Voordat daar de schop in de grond gaat, wordt eerst de nieuwe grenscorridor N69 (Westparallel) aangelegd. De werkzaamheden daarvoor starten naar verwachting binnen een jaar. De gemeenteraad heeft op 18 december de Nota van Uitgangspunten goedgekeurd. Daarin zijn ook maatregelen meegenomen om het doorgaande verkeer op de Traverse in Waalre-Dorp te beperken. Dat betekent dat we samen met inwoners het ontwerpproces van de Eindhovenseweg én voor de Traverse starten.

Wilt u meedoen in het ontwerpproces? Meld u dan aan voor de denktank Eindhovenseweg of de denktank Traverse via duurzaamdoorwaalre@waalre.nl.

Meer nieuws