Tijdelijke invulling winkelpanden Den Hof bekend

Geplaatst op dinsdag 16 november 2021

De gemeente heeft winkelpanden op Den Hof gekocht met als doel om er na de zomer van 2023 een groen terrassenplein van te maken. Twee van deze panden komen binnenkort leeg te staan. Daarvoor zochten we een tijdelijke invulling. Op onze oproep voor initiatiefnemers om zich aan te melden ondernemers voor het tijdelijk gebruiken van de winkelpanden reageerden acht ondernemers.

We beoordeelden de initiatieven op publiek aantrekkende werking, duurzaamheid en de kans dat het een permanente plek in Waalre vindt. Daarop selecteerden we twee ondernemers. Zij presenteren zich hieronder.

Den Hof 102: Villa Sabe

Hoera! Binnenkort opent Villa Sabe haar deuren in Waalre! We verheugen ons u te kunnen verwelkomen in onze gloednieuwe winkel. Villa Sabe heeft een unieke collectie met duurzaam speelgoed, mooie accessoires en baby- en kinderkleding. Ben je benieuwd naar onze mooie merken of op zoek naar Sinterklaascadeautjes dan ben je al van harte welkom op onze website: www.villasabe.com. Voor de kerstinkopen bent u vanaf zaterdag 11 december welkom in onze winkel op Den Hof 102!

Den Hof 106: By Byon

In onze winkel verzamelen wij de laatste Bohemian trends, je vindt bij ons mooie Ibiza mode, fijne feel good cadeaus en woonaccessoires. Het ‘WOW’-gevoel willen we graag met je delen. Een klein deel van onze collectie is handmade en uniek in zijn soort. Naast kleding en (woon)accessoires bieden wij ook (beginnende) ondernemers een plek in een fysieke winkel. Deze artikelen zijn met liefde gemaakt en uiteraard handmade. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom is een klein deel van de collectie tweede kans en/of vintage. By Byon is vanaf 1 april 2022 te vinden in het pand Den Hof 106.

Meer nieuws