Traverse Zuid weer open op 3 december

Geplaatst op dinsdag 30 november 2021

De werkzaamheden aan Traverse Zuid zijn as vrijdag, 3 december, klaar. Vorige week en deze week heeft Brouwers groenaannemers bomen, beukenhagen en ander groen aangeplant. Daarmee zijn alle werkzaamheden afgerond. We zijn trots op het resultaat! En we bedanken alle bewoners aan de Traverse Zuid voor hun geduld en medewerking.

Duurzaam door Waalre

De herinrichting van de Traverse Zuid is het eerste project van Duurzaam door Waalre dat is afgerond. Met ‘Duurzaam door Waalre’ wil de gemeente een duurzaam gezonde leefomgeving voor de inwoners maken. Dat betekent het verminderen van het aantal auto’s door het dorp, het verlagen van de snelheid, het weren van sluipverkeer en het klimaatbestendig maken van de leefomgeving door gescheiden riolering en regenwater berging onder de weg aan te brengen.

Meer nieuws