Verwijderen van bomen vanaf 14 maart 2022

Geplaatst op donderdag 24 februari 2022

In de bermen tussen de Eindhovenseweg en de parallelwegen staan een aantal eikenbomen. In de periode van 14 maart tot 15 maart 2022 worden deze bomen door Boomrooierij Weijtmans verwijderd.

In de afbeelding is met een rood kruis te zien welke bomen worden verwijderd:

Aan de Eindhovenseweg worden eikenbomen verwijderd. Op de afbeelding zijn deze te zien door een rood kruis

Wij verzoeken u om uw auto vanaf 13 maart niet bij deze bomen te parkeren.

Voldoende ruimte voor de bomen en de herinrichting van de Eindhovenseweg

De Eindhovenseweg krijgt een nieuwe indeling. In het nieuwe ontwerp staan sommige bomen te dicht bij of zelfs in de rijbaan. Om ruimte te maken voor de herinrichting van de Eindhovenseweg verwijderen we de eikenbomen ter hoogte van huisnummer 71 tot de bushalte bij de Burg. Mollaan.

De bermen tussen de Eindhovenseweg en de paralelwegen zijn heel smal. Daardoor hebben de bomen die er nu staan onvoldoende ruimte om uit te groeien tot volwassen eiken. Na afloop van de werkzaamheden aan de Eindhovenseweg planten we nieuw groen en nieuwe bomen aan. Deze bomen krijgen voldoende ruimte om te groeien. Zo verbeteren we de groene structuur langs de Eindhovenseweg.

Meer informatie

Wij proberen de overlast door de werkzaamheden tot een minimum te beperken en danken u alvast voor uw medewerking en begrip. Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u deze stellen aan mevrouw Van der Aar, via duurzaamdoorwaalre@waalre.nl. Bellen kan ook: 040 – 2282500.

Meer nieuws