Werkzaamheden aan de Eindhovenseweg gaan bijna van start

Geplaatst op dinsdag 29 maart 2022

Bord langs de Eindhovenseweg om automobilisten erop te wijzen dat er werkzaamheden gaan plaatsvindenDe wegwerkzaamheden aan de Eindhovenseweg in Waalre gaan bijna van start. Dit is een grote stap op weg naar een duurzame en gezonde leefomgeving voor de kernen Aalst en Valkenswaard. Maar het betekent helaas ook verkeershinder. Vandaag zijn in Valkenswaard en Waalre twee aankondigingsborgen geplaatst om de werkzaamheden en omleidingen extra onder de aandacht te brengen. Zo is iedereen op de hoogte dat er werkzaamheden aan gaan komen voor lange tijd.

Ga je naar Eindhoven of kom je er vandaan, neem zoveel mogelijk de nieuwe N69 of de A2. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar verkeershinder zal er helaas zijn. Uiteindelijk is het doel te zorgen voor meer leefbaarheid in de kernen en minder vrachtverkeer aldaar.

Meer nieuws