Start werkzaamheden Eindhovenseweg op 20 juni

Geplaatst op maandag 23 mei 2022

Op maandag 20 juni starten de werkzaamheden aan de Eindhovenseweg. De aannemer Den Ouden Groep gaat deze werkzaamheden uitvoeren. Zij starten op de Valkenswaardseweg vanaf de grens met Valkenswaard tot aan de kruising Vlasrootlaan-Gagelhof-Valkenswaardseweg. Met behulp van tijdelijke verkeerslichten zorgt de aannemer dat de bereikbaarheid doorgang blijft vinden.

De werkzaamheden worden in 3 fasen uitgevoerd. De totale doorlooptijd van het project is ongeveer 2 jaar. Binnen elke fase wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid en leefbaarheid en wordt de grootste overlast zo veel mogelijk voorkomen.

De fasering en detailplanning vindt u op de pagina Planning Eindhovenseweg.

Informatiedag

Wilt u graag op de hoogte blijven, heeft u vragen of wilt u de ontwerpen nog eens goed bekijken? Kom dan naar de informatiemiddag en -avond op dinsdag 31 mei van 16.00 tot 20.00 uur in het Infocentrum Den Hof (Den Hof 108). De koffie/thee staat voor u klaar!

Meer nieuws