Officieel startmoment werkzaamheden Eindhovenseweg

Geplaatst op donderdag 23 juni 2022

Burgemeester Boelhouwer met een microfoon voor de cameraDe werkzaamheden aan de Eindhovenseweg zijn op 20 juni écht van start gegaan. Burgemeester Jan Boelhouwer en wethouders Kees Marchal en Theo Geldens van gemeente Valkenswaard hebben de eerste schop in de grond gezet. In een video op YouTube vertellen ze meer over de start van de werkzaamheden. Den Ouden Aannemingsbedrijf B.V. gaat de werkzaamheden in fasen uitvoeren.

De werkzaamheden starten vanaf de Valkenswaardseweg, net ten zuiden van het kruispunt Vlasrootlaan-Gagelhof-Valkenswaardseweg. Tijdens de werkzaamheden blijft de weg bereikbaar. Tijdelijke verkeerslichten regelen het verkeer. Uiteraard is er aandacht voor de bereikbaarheid van ondernemers op plekken waar aan de weg wordt gewerkt. Meerdere keren in de week is er overleg tussen de gemeenten Waalre en Valkenswaard. Ook stemmen we af met hulpdiensten, afvalophaaldiensten en het openbaar vervoer.

Op naar een duurzame en gezonde leefomgeving met een goede bereikbaarheid voor de gehele regio!

Meer nieuws