Presentatie Voorlopig Ontwerp dorpshart dinsdag 5 juli

Geplaatst op vrijdag 1 juli 2022

Van het centrum van Aalst, Den Hof, maken we een levendig en compact dorpshart met een aantrekkelijke uitstraling. Samen met bewoners, ondernemers en winkeliers hebben we de eerste plannen en ontwerpen gemaakt.

Het Voorlopig Ontwerp van het dorpshart is opgesteld. Download de presentatietekening van het ontwerp (PDF, 3.6 MB).

Presentatie Voorlopig Ontwerp

Op dinsdag 5 juli van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij voor alle bewoners, ondernemers, winkeliers en geïnteresseerden een inloopdag. Op deze dag presenteren wij u het Voorlopig Ontwerp en de onderbouwing hoe wij samen tot dit ontwerp zijn gekomen. U krijgt de kans om hier vragen te stellen en uw ideeën en wensen kenbaar te maken. De locatie is Infocentrum Den Hof, Den Hof 108, 5582 JZ in Waalre.

Zien wij u op 5 juli? Loop gerust even binnen, u bent van harte welkom.

Meer nieuws