BouwApp voor werkzaamheden Eindhovenseweg

Geplaatst op donderdag 14 juli 2022

De werkzaamheden aan de Eindhovenseweg zijn gestart. Het project wordt in fasen uitgevoerd en duurt in totaal ongeveer 2 jaar. Tijdens de werkzaamheden blijft ten minste één rijstrook open. Met behulp van tijdelijke verkeerslichten zorgt de aannemer dat de bereikbaarheid doorgang blijft vinden.

Indien u met de auto reist kunt u het best de snelste route via de A2, A67 of de nieuwe N69 nemen. Of door met een ander vervoersmiddel zoals de fiets te reizen.

Download de BouwApp

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en updates? Download dan de BouwApp op uw telefoon of tablet of ga naar www.debouw.app en kom niet voor verrassingen te staan. Ook kunt u via de BouwApp direct met de aannemer in contact komen.

Meer nieuws