Afsluiting Treeswijk - Vlasrootlaan

Geplaatst op woensdag 3 augustus 2022

Vanaf 5 september 2022 wordt gestart met de werkzaamheden ter hoogte van het kruispunt Valkenswaardseweg - Vlasrootlaan - Gagelhof. De Valkenswaardseweg is tijdens de werkzaamheden in deze fase bereikbaar voor alle verkeer in beide rijrichtingen. Het verkeer wordt hier over één rijstrook geleid met behulp van verkeerslichten. Plan tijdig uw vertrek in; tijdens piekmomenten kunnen wachtrijen ontstaan.

Den Ouden Aannemingsbedrijf B.V. werkt momenteel aan de nieuwe inrichting van de Eindhovenseweg. De totale werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Bekijk de gefaseerde planning.

Volledig afgesloten

De kruising is van 5 september t/m 3 oktober 2022 volledig afgesloten. Voor bestemmingsverkeer is een omleidingsroute ingesteld via de Merenstraat (gedeeltelijk onverhard).

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en updates? Download dan de BouwApp op uw telefoon of tablet of ga naar de website van de BouwApp en kom niet voor verrassingen te staan. Ook kunt u via de BouwApp direct met de aannemer in contact komen.

Meer nieuws