Voorlopig Ontwerp Vitaal Dorpshart Aalst aangepast

Geplaatst op donderdag 4 augustus 2022

Op 5 juli 2022 is een inloopbijeenkomst georganiseerd voor bewoners, ondernemers en belanghebbenden over het toekomstige ontwerp van Vitaal Dorpshart Aalst. Een drukbezochte dag met verschillende reacties, ideeën en verzoeken over de nieuwe inrichting. Alle deelnemers bedankt voor jullie tijd in inbreng.

Met behulp van de ingekomen reacties en aanvullende onderzoeken (zoals een bomenonderzoek) is het Voorlopig Ontwerp aangepast. Een van de wijzigingen zijn de nieuwe en te verwijderen bomen en de ondergrondse afvalcontainers. Dit ontwerp is in lijn met het door de raad vastgestelde ontwerp op d.d. 14 december 2021. Met dit ontwerp maken we van het centrum van Aalst een levendig en compact dorpshart met een aantrekkelijke uitstraling. Benieuwd? Download het meest recente ontwerp (PDF, 3.2 MB).

Meer nieuws