Weekendafsluitingen Valkenswaardseweg

Geplaatst op woensdag 21 september 2022

Let op!Laatste aanpassing op 12 oktober 2022: De weekendafsluiting van vrijdag 14 oktober t/m maandag 17 oktober zal niet doorgaan. De weg is dus gewoon toegankelijk voor al het verkeer. De werkzaamheden tijdens de afgelopen twee weekenden zijn voorspoedig verlopen waardoor een derde weekend niet meer nodig is.

De werkzaamheden in fase 1 van het project ‘Herinrichting Eindhovenseweg’ is bijna gereed. Voor de laatste werkzaamheden moet de rijbaan volledig worden afgesloten. Dit geldt voor gemotoriseerd verkeer (auto’s, bussen, etc.) in beide richtingen. Voor fietsers is beperkte doorgang.

Werkzaamheden vinden in een aantal weekenden plaats aan de komgrens Valkenswaard tot de kruising van de Koningin Julianalaan/Koningin Wilhelminalaan.

Let op: Het Oude Wandelpark, Eindhovensche golf en De Treeswijkhoeve zijn wel gewoon bereikbaar. Als u daar uw bezoek heeft gepland, dan kan dat gewoon doorgaan! Uiteraard zorgen we voor bereikbaarheid van ondernemers.

Weekendafsluitingen

  • Vrijdag 30 september om 20.00 uur t/m maandag 3 oktober om 06.00 uur
  • Zaterdag 8 oktober om 06.00 uur t/m maandag 10 oktober 06.00 uur
  • Vrijdag 14 oktober om 20.00 uur t/m maandag 17 oktober 06.00 uur (reserveweekend)

Plan tijdig uw vertrek in. Neem de snelste route via de nieuwe N69, A2/N2 en A67.

Tijdens de weekendafsluitingen geldt voor bestemmingsverkeer de omleiding via Geenhovensedreef, Nieuwe Waalreseweg, Willibrorduslaan en Heikantstraat. De doseerlichten in de Heikantstraat worden tijdelijk op knipperen gezet.

Ook voor de bus (lijn 317-318) geldt de omleidingsroute. Tijdens deze weekenden staat op de Geenhovensedreef ter hoogte van huisnummer 4 een tijdelijke bushalte.

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteert u dit project en plaatst u deze in uw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer nieuws