Uitnodiging inloopavond start Fase 2 werkzaamheden Eindhovenseweg

Geplaatst op maandag 26 september 2022

Den Ouden Infra bv. is op 20 juni jl. gestart met de werkzaamheden voor het project Herinrichting N69 Eindhovenseweg – Valkenswaardseweg in de gemeente Waalre. Medio oktober 2022 worden de werkzaamheden voor fase 1, de herinrichting van de Valkenswaardseweg afgerond en gaan de werkzaamheden voor fase 2 van start. Fase 2 betreft het traject Eindhovenseweg tussen de kruispunten met de Burgemeester Mollaan/Voorbeeklaan en de Raadhuisstraat/Brabantialaan. Bekijk de planning.

Binnen elke fase wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid en leefbaarheid van de omgeving. Dat u desondanks overlast gaat ervaren is onvermijdelijk, maar dit proberen we wel zo veel mogelijk te voorkomen.

Uitnodiging informatieavond

Wilt u graag meer informatie over de plannen? Heeft u vragen voor de aannemer? Of wilt u de ontwerpen nog eens goed bekijken? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 27 september. Er is een vrije inloop van 18.00 uur tot 20.00 uur in Infocentrum Den Hof (Den Hof 108, 5582 JZ Waalre).

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteert u dit project en plaatst u deze in uw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer nieuws