Uitnodiging inloopdag Fase 3 werkzaamheden Eindhovenseweg

Geplaatst op donderdag 29 september 2022

Samen met de Denktank Aalst -bestaande uit geïnteresseerden en betrokken bewoners en ondernemers in Aalst- hebben wij het ontwerp van Fase 3 opgesteld. Fase 3 is het centrumgedeelte van de Eindhovenseweg: Kruisingen Koningin Julianalaan-Raadhuisstraat en het Vitaal dorpshart Aalst.

Met deze nieuwe inrichting van dit gedeelte van de Eindhovenseweg brengen we de maximale snelheid terug naar 30 km per uur en zorgen we voor een hoge kwaliteit openbaar vervoer. Het aantal auto’s zal met ongeveer 40% afnemen. De auto is dan ondergeschikt aan het openbaar vervoer en fietsers. We maken een duurzaam gezonde leefomgeving met meer groen en houden bij de inrichting van de weg en door de aanleg van een gescheiden rioolsysteem rekening met klimaatveranderingen.

Inloopdag

Benieuwd naar het nieuwe ontwerp? Wij nodigen u van harte uit om kennis te nemen van uw woon-, werk- en leefomgeving. Op dinsdag 11 oktober organiseren wij hiervoor een inloopdag. Tijdens deze dag informeren wij u over het eindconcept van het Definitief Ontwerp van Fase 3. U krijgt de kans om hier vragen te stellen en uw ideeën en wensen kenbaar te maken. De definitieve vaststelling van het ontwerp gebeurt daarna door de gemeenteraad.

Er is een vrije inloop van 16.00 tot 20.00 uur op locatie Infocentrum Den Hof (Den Hof 108 in Waalre). Zien wij u op 11 oktober? De koffie/thee staat voor u klaar!

Ontwerp Fase 3

U kunt het ontwerp (PDF, 2.6 MB) ook nu al downloaden. Stuur gerust uw reactie op dit ontwerp naar: duurzaamdoorwaalre@waalre.nl.

Meer nieuws