Presentatie Definitief Ontwerp Dorpshart Aalst op 22 november

Geplaatst op maandag 21 november 2022

Samen met bewoners, ondernemers en winkeliers hebben we plannen en ontwerpen gemaakt voor de openbare ruimte voor het nieuwe Dorpshart in Aalst. Na de uitvoering heeft het centrum van Aalst weer het dorpse karakter en de eigen Aalster sfeer terug.

Presentatie Definitief Ontwerp

Op dinsdag 22 november van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij voor alle bewoners, ondernemers, winkeliers en geïnteresseerden een inloopdag. Op deze dag presenteren wij u het Definitief Ontwerp en de onderbouwing hoe wij samen tot dit ontwerp zijn gekomen. U krijgt de kans om hier vragen te stellen over het ontwerp. De locatie is Infocentrum Den Hof, Den Hof 108, 5582 JZ in Waalre.

Zien wij u op 22 november? Loop gerust even binnen, u bent van harte welkom.

Het Definitief Ontwerp van het dorpshart is ook online te bekijken (, 0).

Meer nieuws