Werkzaamheden van de Eindhovenseweg Fase 1 bijna klaar

Geplaatst op woensdag 11 januari 2023

De werkzaamheden van de Eindhovenseweg Fase 1 zijn bijna klaar! Het nieuwe asfalt ligt erin, belijning is aangepast, groen is aangeplant en de busbaan is geopend. De komende periode worden nog de lichtmasten geplaatst en de tijdelijke verkeerslichten vervangen voor de definitieve verkeerslichten.

Fase 1 betreft de Valkenswaardseweg tot de kruising van de Koningin Julianalaan/Koningin Wilhelminalaan. Den Ouden Aannemingsbedrijf B.V. heeft de werkzaamheden uitgevoerd. Zij voeren ook de werkzaamheden voor de overige fasen van het project uit.

Aftermovie

De omgevingsmanager van Den Ouden ‘Fleur Kuijper’ neemt u in een vogelvlucht mee met de werkzaamheden van Fase 1. Zij laat zien welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en waarom, bijvoorbeeld vanwege duurzaamheid of verkeersveiligheid. Ook laat zij het resultaat aan u zien.

Bekijk de Aftermovie van Fase 1 op YouTube.

Meer nieuws