Weekendafsluitingen Fase 2 Eindhovenseweg

Geplaatst op dinsdag 31 januari 2023

Den Ouden Infra is druk bezig met de werkzaamheden voor de Eindhovenseweg Fase 2. Voor het aanleggen van asfalt moet de rijbaan volledig worden afgesloten in enkele richting. Dit geldt voor gemotoriseerd verkeer (auto’s, bussen, etc.) in de richting van Valkenswaard naar Eindhoven. Dit is het weggedeelte vanaf de kruising Brabantialaan-Raadhuisstraat tot aan de kruising Voorbeeklaan-Burgemeester Mollaan. De rijbaan richting Valkenswaard blijft wel open.

Het gaat om de volgende weekenden:

  • Zaterdag 4 februari om 06:00 uur t/m zondag 5 februari 23:00 uur
  • Zaterdag 11 februari 06:00 uur t/m zondag 12 februari 23:00 uur (reserveweekend)

Plan tijdig uw vertrek in. Neem de snelste route via de nieuwe N69, A2/N2 en A67.

Tijdens de weekendafsluitingen geldt voor bestemmingsverkeer de omleiding via de Willibrorduslaan, Bergstraat en Onze Lieve Vrouwedijk. Voor het busverkeer (lijn 317-318) geldt de een omleidingsroute via de Sophiastraat, Prins Mauritsweg en de Voorbeeklaan.

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via De BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassing  te staan.

Meer nieuws