Uitnodiging inloopavond start Fase 3A werkzaamheden Eindhovenseweg

Geplaatst op woensdag 29 maart 2023

Den Ouden Infra bv. is op 20 juni jl. gestart met de werkzaamheden voor het project Herinrichting N69 Eindhovenseweg – Valkenswaardseweg in de gemeente Waalre. Inmiddels is Fase 1 zo goed als gereed en werkt Den Ouden op dit moment aan de afronding van Fase 2. Vanaf begin mei 2023 starten de werkzaamheden in Fase 3A ter hoogte van de kruising Raadhuisstraat / Brabantialaan en de Gestelsestraat.

Binnen elke fase wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid en leefbaarheid van de omgeving. Uiteraard speelt veiligheid voor verkeer, fietsers, voetgangers en de uitvoerders van Den Ouden ook een grote rol. Dat u desondanks overlast gaat ervaren is onvermijdelijk, maar dit proberen we wel zo veel mogelijk te voorkomen.

Bekijk de meest recente planning van de werkzaamheden.

Uitnodiging inloopavond 11 april 2023

Wilt u graag meer informatie over de plannen van Fase 3A? Heeft u vragen voor de aannemer? Of wilt u de ontwerpen nog eens goed bekijken? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 11 april. U kunt binnenlopen wanneer u dit schikt van 17.00 uur tot 19.30 uur in Infocentrum Den Hof (Den Hof 108, 5582 JZ Waalre).

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteert u dit project en plaatst u deze in uw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer nieuws