Start Fase 3A Eindhovenseweg

Geplaatst op maandag 15 mei 2023

Aannemer Den Ouden Infra BV is gestart met de werkzaamheden van Fase 3A. Fase 3A bestaat uit het kruispunt Raadhuisstraat-Brabantialaan tot aan de oversteek en bushalte bij Den Hof en de Emmastraat.

Aan de westzijde van Fase 3A zijn tijdelijke asfaltrijbanen aangelegd. Deze oplossing zorgt ervoor dat het autoverkeer in beide richtingen continu door blijft rijden. Ook zijn hierdoor geen tijdelijke verkeerslichten nodig. Voor de werkzaamheden aan de Eindhovenseweg dienen we ook rekening te houden met de sloop en bouw van de omliggende toekomstige woningbouwlocaties, zoals de Meiboom en de Gruyter. Vanwege deze ontwikkelingen is het werkgebied van Fase 3A uitgebreid tot aan de oversteek bij Den Hof en de Emmastraat. Deze optimalisatie zorgt voor betere doorstroming van verkeer en een snellere doorlooptijd van de werkzaamheden.

Hoe en waar zijn de werkzaamheden

De werkzaamheden in deze fase zijn op 8 mei gestart en lopen door tot begin december 2023.

  • Fase 3A Oost: Oostelijke rijbaan Eindhovenseweg en kruising Brabantialaan tot de oversteek Den Hof – Emmastraat. Periode: begin mei t/m begin augustus
  • Fase 3A West 1: Westelijke rijbaan en kruising Raadhuisstraat tot de oversteek Den Hof – Emmastraat. Periode: eind augustus t/m begin november
  • Fase 3A West 2: Raadhuisstraat tot kruising Leesakker. Periode: medio oktober t/m begin december

Bekijk de planning en tekening van de werkzaamheden van Fase 3A.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de BouwApp

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en updates? Download dan de BouwApp op uw telefoon of tablet of ga naar www.debouw.app en kom niet voor verrassingen te staan. Ook kunt u via de BouwApp direct met de aannemer in contact komen.

Meer nieuws