Aannemer Vitaal Dorpshart Aalst bekend

Geplaatst op donderdag 20 juli 2023

De aannemer die de werkzaamheden van Vitaal Dorpshart Aalst gaat uitvoeren is bekend: J. van Uijthoven & Zn BV uit Eersel. Na de zomervakantie starten zij met de werkzaamheden.

Met de nieuwe inrichting creëren we een leefbaar, zichtbaar en compact dorpshart van Aalst.

Planning van de werkzaamheden

In afstemming met de ondernemers heeft aannemer J. van Uijthoven een gefaseerde planning gemaakt. De werkzaamheden worden in 7 fasen uitgevoerd. De totale doorlooptijd van het project is ongeveer 2 jaar. Binnen elke fase wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid en leefbaarheid en wordt de grootste overlast zo veel mogelijk voorkomen.

De werkzaamheden van Fase 1 starten rondom het zuidelijk poortgebouw en duren tot ongeveer het einde van het jaar. Bekijk de totale gefaseerde planning hier.

Meer informatie: Informatiemarkt

Voor start van de werkzaamheden organiseert J. van Uijthoven nog een informatiemarkt waar u meer informatie krijgt over het ontwerp, planning, fasering en omleidingen. Ook kunt u kennismaken met de contactpersonen binnen dit project.

U krijgt voor deze Informatiemarkt tijdig een uitnodiging per brief (voor direct aanwonenden en ondernemers), via deze projectwebsite en via de kanalen van gemeente Waalre.

Meer nieuws