Start werkzaamheden Vitaal Dorpshart Aalst

Geplaatst op donderdag 31 augustus 2023

Het centrum van Aalst – Den Hof – gaat op de schop. Van het centrum maken we een levendig en compact dorpshart met een aantrekkelijke uitstraling. Op maandag 11 september starten de werkzaamheden. Aannemer J. van Uijthoven & Zn. B.V. gaat de werkzaamheden uitvoeren. Dit doen zij in verschillende fases, zodat de winkels en bewoners zo veel als mogelijk bereikbaar blijven.

Fase 1 - Zuidelijk gedeelte Poortgebouw (o.a. bij bakker Godfried de Vocht en voor- en achterkant Kruidvat) start maandag 11 september en zal tot eind november duren. In januari 2024 gaan we verder in Fase 2 – Groene Kamer (Horecaplein). De laatste fase zal naar verwachting afgerond worden in de zomer van 2025.

De fasering en planning vindt u op de pagina Planning

Loop binnen bij het Informatiecentrum

Wilt u graag op de hoogte blijven, heeft u vragen of wilt u de ontwerpen nog eens goed bekijken? Loop dan op maandag 4 september tussen 16.00 en 19.00 uur even binnen bij het Informatiecentrum van de aannemer. Het Infocentrum bevindt zich aan Den Hof 10.

Op 4 september verhinderd?

Elke maandag en donderdag is het Informatiecentrum geopend van 13.00 tot 15.00 uur. U kunt gerust binnenlopen om meer te weten te komen over de werkzaamheden of contact opnemen met de aannemer.

Blijf op de hoogte via de BouwApp

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en updates? Download dan de BouwApp op uw telefoon of tablet of ga naar www.debouw.app en kom niet voor verrassingen te staan. Ook kunt u via de BouwApp direct met de aannemer in contact komen.

Meer nieuws