Uitnodiging inloopbijeenkomst voorlopig ontwerp Traverse Noord en Heikantstraat

Geplaatst op donderdag 9 november 2023

Op dinsdag 21 november van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij een inloopbijeenkomst over de nieuwe inrichting van de Traverse Noord en de Heikantstraat. De inloopbijeenkomst wordt georganiseerd in Restaurant De Doelen (Markt 18 in Waalre). Wij presenteren dan het voorlopig ontwerp waarop u een reactie, verzoek of idee kunt achterlaten.

Zien wij u op 21 november? Loop gerust even binnen, u bent van harte welkom.

Het voorlopig ontwerp is samen met de Denktank gemaakt

De afgelopen maanden is de Denktank, samen met ontwerpbureau Royal HaskoningDHV en de gemeente Waalre aan de slag gegaan om de Traverse Noord en de Heikantstraat opnieuw in te richten. Dit omvat het noordelijk gedeelte van de Traverse, Bergstraat en Onze Lieve Vrouwedijk tot aan de rotonde en de Heikantstraat buiten bebouwde kom.

De Denktank bestaat uit een aantal betrokken bewoners en ondernemers in en rondom het projectgebied. Samen hebben wij de eerste ontwerpstappen gemaakt, met de volgende speerpunten:

  • Verbeteren van de leefbaarheid
  • Verbeteren van de bereikbaarheid
  • Verbeteren van de inrichting van de openbare ruimte

Liever online bekijken en reageren?

Bekijk vanaf 21 november de voorlopige ontwerpen van het project ‘Traverse Noord, Driehoek en Heikantstraat’ via de pagina Documenten. Heeft u een opmerking, verzoek of idee op het ontwerp? Stuur dan een email naar duurzaamdoorwaalre@waalre.nl.

Meer nieuws