Uitnodiging bijeenkomst werkzaamheden Eindhovenseweg Fase 3B

Geplaatst op dinsdag 28 november 2023

Op 20 juni 2022 is aannemer Den Ouden gestart met de werkzaamheden voor het project ‘Herinrichting Eindhovenseweg – Valkenswaardseweg’ in de gemeente Waalre. Inmiddels zijn Fase 1 en 2 gereed. Fase 3A (kruising Raadhuisstraat / Brabantialaan tot aan de oversteek Den Hof) wordt nu afgerond.

Vanaf maandag 8 januari 2024 starten de werkzaamheden in Fase 3B. Dit is het gedeelte Eindhovenseweg vanaf de oversteek Den Hof t/m de kruising Koningin Wilhelminalaan / Koningin Julianalaan. De werkzaamheden duren naar verwachting tot juli 2024.

Binnen elke fase wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid en leefbaarheid van de omgeving. Uiteraard speelt veiligheid voor verkeer, fietsers, voetgangers en de uitvoerders van Den Ouden ook een grote rol. Dat u desondanks overlast gaat ervaren is onvermijdelijk, maar dit proberen we wel zo veel mogelijk te voorkomen.

Bekijk de meest recente planning van de werkzaamheden.

Uitnodiging inloopavond 13 december 2023

Wilt u graag meer informatie over de plannen van Fase 3B? Heeft u vragen voor de aannemer? Of wilt u de ontwerpen nog eens goed bekijken? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 13 december. U kunt binnenlopen wanneer u dit schikt van 17.00 uur tot 19.00 uur in het Huis van Waalre (Koningin Julianalaan 19, 5582 JZ Waalre).

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteert u dit project en plaatst u deze in uw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer nieuws