Herstellen straatstenen Wollenbergstraat

Geplaatst op donderdag 18 januari 2024

Vanaf 29 januari worden op enkele plaatsen in de Wollenbergstraat straatstenen vervangen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BLM Wegenbouw.

De straat is eerder, als onderdeel van Duurzaam door Waalre, opnieuw ingericht. Zeer plaatselijk blijken enkele straatbakstenen door een productiefout echter niet aan de gestelde eisen te voldoen. Daarom worden deze vervangen voor nieuwe straatstenen.

Werkzaamheden en bereikbaarheid

Van maandag 29 januari tot uiterlijk vrijdag 2 februari worden de werkzaamheden uitgevoerd.

De aannemer werkt buiten de spits, tussen 09.00 en 15.00 uur. Er wordt gebruik gemaakt van een halve baanafzetting. Dit wil zeggen dat de rijbaan altijd via één rijstrook doorgang blijft hebben. Dit zal in goede banen worden geleid door verkeerregelaars.

Meer nieuws