Definitief ontwerp Eindhovenseweg Fase 4 klaar

Geplaatst op maandag 26 februari 2024

Samen met de bewoners, ondernemers en de Denktank Aalst is het definitief ontwerp van het meest noordelijke weggedeelte van de Eindhovenseweg opgesteld: vanaf de kruising Burgemeester Mollaan tot aan de N2 in Eindhoven.

Uitgangspunten van het ontwerp

Met deze nieuwe inrichting zorgen we voor een goede doorstroming van het Hoogwaardig Openbaar Vervoer. Voor het autoverkeer komt een efficiënte aansluiting naar de N2. Op de Eindhovenseweg krijgt het autoverkeer 1 rijstrook.

Op de kruising Burgemeester Mollaan-Voorbeeklaan-Eindhovenseweg houden we rekening met fietsers door het aanleggen van een dubbel fietspad in alle richtingen. Hierdoor is oversteken makkelijker en creëren we een goede aansluiting op alle zijwegen.

Bekijk het ontwerp

Wij nodigen u van harte uit om het definitief ontwerp te bekijken en een reactie achter te laten. Loop op dinsdag 5 maart 2024 tussen 16.00 en 20.00 uur gerust even het gemeentehuis binnen. Wij staan voor u klaar om het ontwerp te laten zien en vragen te beantwoorden.

Bent u op 5 maart verhinderd of bekijkt u het ontwerp liever online? Bekijk het definitief ontwerp (PDF, 2.2 MB).

Meer nieuws