Nieuwe route Eindhovenseweg

Geplaatst op maandag 11 maart 2024

Vanaf 8 april gaat aannemer Den Ouden starten met een nieuwe fase aan de Eindhovenseweg. Het werkvak wordt dan omgezet van de oostzijde naar de westzijde.

De werkzaamheden in dit gedeelte duren naar verwachting tot juni 2024.

Route voor autoverkeer en fietsers

Verkeer wordt over het nieuwe wegdek geleid (oostzijde). Indien u met de auto reist kunt u het best de snelste route via de A2, A67 of de nieuwe N69 nemen.

Voor fietsers geldt dezelfde huidige omleidingsroute. Vanwege de smalle ruimte en veel werkverkeer, is het veiliger om fietsers niet over de Eindhovenseweg te sturen. De omleidingsroute voor fietsers wordt aangegeven met gele bebording.

  • Richting Eindhoven: Emmastraat, Nassaustraat, Blikslagerij
  • Richting Valkenswaard: Den Hof, Leesakker en Kosterhof

Vanwege de veiligheid laten wij u dus een klein stukje omfietsen. Vanaf de zomer van 2024 kunt u gebruik maken van de nieuwe fietspaden langs de Eindhovenseweg. Op deze nieuwe fietspaden krijgt u voorrang op het autoverkeer en kunt u dus fijn en ongestoord doorfietsen naar uw bestemming.

Meer informatie via de BouwApp

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en updates? Download dan de BouwApp op uw telefoon of tablet of ga naar www.debouw.app. Ook kunt u via de BouwApp direct met de aannemer in contact komen.

Meer nieuws