Markt tijdelijk naar de Dorpsstraat

Geplaatst op donderdag 28 maart 2024

De werkzaamheden in het dorpshart Aalst lopen voorspoedig. Aannemer J. Van Uijthoven tovert het dorpshart gefaseerd om naar een levendig, groen en aantrekkelijk dorpshart met een eigen Aalster sfeer.

Na het paasweekend, vanaf 2 april, werken zij in de volgende fase: Den Hof. De werkzaamheden hier duren naar verwachting tot juli 2024. Tijdens deze periode verplaatst de weekmarkt naar de Dorpsstraat, tussen de winkels in richting de Eindhovenseweg. Na deze werkzaamheden staat de markt weer op haar oude plek.

De winkels, horeca en weekmarkt blijven gewoon bereikbaar. U bent van harte welkom!

Weekmarkt elke dinsdagmiddag

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Aalst. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 13.00 uur tot 17.00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

Meer nieuws