Uitnodiging bijeenkomst 17 april Fase 3C en Fase 4

Geplaatst op dinsdag 9 april 2024

Op 20 juni 2022 is aannemer Den Ouden gestart met de werkzaamheden voor het project ‘Herinrichting Eindhovenseweg – Valkenswaardseweg’ in de gemeente Waalre. Inmiddels zijn Fase 1, 2 en 3A gereed. Den Ouden en werkt nu aan de afronding van fase 3B (Den Hof tot kruising Koningin Wilhelmina- en Julianalaan).

Vanaf maandag 29 april starten de werkzaamheden in fase 3C: kruising Koningin Wilhelminalaan / Koningin Julianalaan. Naar verwachting duren de werkzaamheden binnen fase 3C t/m november 2024.

Vanaf dinsdag 21 mei start de herinrichting van fase 4 vanaf de kruising Voorbeeklaan / Burgemeester Mollaan tot aan de N2. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met maart 2025.

Bekijk de meest recente planning van de werkzaamheden.

Uitnodiging inloopavond 17 april 2024

Wilt u graag meer informatie over de plannen van Fase 3C en Fase 4? Heeft u vragen voor de aannemer? Of wilt u de ontwerpen nog eens goed bekijken? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 17 april. U kunt binnenlopen wanneer u dit schikt van 17.00 uur tot 19.00 uur in het Huis van Waalre (Koningin Julianalaan 19, 5582 JZ Waalre).

Blijf op de hoogte: download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteert u dit project en plaatst u deze in uw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvangt u hiervan een melding op uw telefoon. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer nieuws