Vitaal Dorpshart Aalst

Een 3d animatie van het nieuwe ontwerp van Dorpshart AalstVan het centrum van Aalst, Den Hof maken we een levendig en compact dorpshart met een aantrekkelijke uitstraling. Door de aanpassingen aan de Eindhovenseweg en op Den Hof wordt het centrum van Aalst weer zichtbaar. Dat is belangrijk voor inwoners én voor ondernemers. Het hart moet blijven kloppen in het centrum van Aalst.

Definitief Ontwerp

Samen met bewoners, ondernemers en winkeliers maakten we de plannen voor de openbare ruimte voor het nieuwe Dorpshart in Aalst. Na de uitvoering heeft het centrum van Aalst weer het dorpse karakter en de eigen Aalster sfeer terug. Bekijk op YouTube de 3D animatie van het ontwerp en het filmpje waarin ondernemers en bewoners vertellen hoe zij zijn betrokken in het ontwerpproces.

Het Definitief Ontwerp van het dorpshart is samen met bewoners, ondernemers en winkeliers opgesteld. Het ontwerp is op 22 november 2022 gepresenteerd in het Infocentrum Den Hof. Op 20 december 2022 heeft het College van B&W het Definitief Ontwerp van Vitaal Dorpshart Aalst vastgesteld. Benieuwd naar het ontwerp? Download de Presentatietekening Definitief Ontwerp Vitaal Dorpshart Aalst (PDF, 3.0 MB).

Nieuws